Draama

Lontoo_08_II_078.JPG

Lontoon Oxford Streetilla 6.12.08 riitti draamaa useammallekin valokuvalle. Sivistyssanakirjan mukaan draama tulee kreikan kielen sanasta toiminta ja tarkoittaa näytelmää. Wikipedia määrittelee draaman monisanaisemmin: draama on näytelmän ja runouden laji, jossa vuoropuhelun muodossa esitetään henkilöiden luonteita ja näistä luonteista johtuvaa erityiseen päämäärään tähtäävää tahdonilmausta. Draama siis valokuvatorstain tämän viikon aiheena.

Lontoo_08_II_059.JPG

Lontoo_08_II_113.JPG

Lontoo_08_II_048.JPG

Lontoo_08_II_024.JPG3 thoughts on “Draama”

  • Hienoja kuvia, mutta pitää kommentoida tuota vihreätukkaista miestä/naista? Minulle tulee siitä mieleen eräs toinen hahmo, joku keltatukkainen rock-hahmo. En edes muista kuka, olisikohan sen nimi voinut olla Dee Snider? Tuo nimi kuulostaa tulee jostain alitajunnasta, mutta en ole varma onko se juuri se jota tarkoitan. Dee Snider oli ainakin niin kuvottavan ruma, että sitä pystyi vain tuijottamaan.

  • Siskotuu: kommentistasi innostuneena googlasin Dee Sniderin kuvan. Ei se ainakaan päivääni piristänyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.