Eksyneen turistin blogi

Eksyneen turistin muistiinpanot muuttuvat täten blogimuotoiseksi. Käytännössä se tarkoittaa, että uudet jutut ilmestyvät tälle etusivulle kokonaisuudessaan, viimeisin ensimmäisenä, siirtyäkseen myöhemmin arkistoitavaksi vasemmalla olevien likkien alle.

Vanhat lukijat eivät tule huomaamaan suuren suurta muutosta. Jatkan matkapäiväkirjojen, kolumnien ja reportaasien kirjoittelua, ehkä hiukan aktiivisemmin kuin aikaisemmin, ehkä hiukan laajemmalta skaalalta.

Uudet blogilista.fi-sivuston kautta tänne eksyneet lukijat toivotan sydämellisesti tervetulleiksi. Matkapäiväkirjat -osiosta löytyy satoja sivuja matkakertomuksia neljältä mantereelta. Aasian ja Amerikan matkapäiväkirjat ovat kuvitettuja, Afrikan ja Euroopan matkapäiväkirjat tulen kuvittamaan lähitulevaisuudessa. Ilmoittelen päivytyksistä tässä etusivulla sitä mukaan kun saan niitä valmiiksi.

Kommentointimahdollisuuden lisäämistä tulen harkitsemaan jos lukijakunta kasvaa niin suureksi, että keskustelua todella saattaisi syntyä. Sitä ennen kommentit ja ajatukset ovat tervetulleita sähköpostitse.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.