Elokapinan haastattelu

Elokapinan haastattelu

Elokapinan haastattelusarjassa “Rethinking” ajatellaan asiat rohkeasti uusiksi. Aikamme kriisejä katsotaan uusin silmin, jotta yhteiskuntamme voi reagoida niihin tavalla, joka turvaa elämän edellytykset luonnolle ja ihmisille myös tulevaisuudessa.

Sarjan viidennessä jaksossa sosiologi ja tietokirjailija Timo Virtala puhuu väkivallattomuudesta, väkivallattomasta toiminnasta, näiden historiasta, väkivallasta yhteiskunnassamme ja Elokapinasta. Väkivallattomuus on paljon enemmän kuin väkivallan puutetta: se on periaate, joka läpäisee toiminnan kokonaisvaltaisesti. Haastattelijana Pauli Putkiranta.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.