“Erittäin tärkeä kirja juuri tässä maailmantilanteessa”

“Erittäin tärkeä kirja juuri tässä maailmantilanteessa”

Tässä ensimmäinen varsinainen kirja-arvostelu. Rauhan Puolesta -lehdessä ollut juttu kun oli lähinnä puffi, ja Loviisan sanomissakaan ei kirjaa varsinaisesti arvosteltu, kerrottiin vain että tämmöinen kirja on ilmestynyt ja haastateltiin kirjailijaa. Paljon kehuja tässä on, nöyränä ja kiitollisena otan ne vastaan! Arvostelu on Goodreads.com -sivustolta, jossa olen viime aikoina aktivoitunut itsekin, se on erinomainen paikka verkostoitua kirjojen, lukijoiden ja kirjailijoiden kanssa, löytää luettaa, listata luettuja ja suositella niitä muillekin.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.