Sattuma

Irkutsk_002.jpg

Valokuvatorstain aiheena on tällä viikolla sattuma. Oheinen kuva on otettu Venäjän Irkustkissa keväällä 2005.

Mitä muihin kuin kuvallisiin sattumiin tulee, niin mieleeni tulee eteläkorealaisen maailmanmatkaaja Lee Min Hongin tapaus.

Tutustuin häneen sattumalta Latvian Riikassa syksyllä 2003. Uudelleen tapasin hänet sattumalta paria viikkoa myöhemmin Puolan Krakovassa. Slovenian Ljubljanassa tapasin Lu Jia Jian, ja pari päivää myöhemmin törmäsin häneen sattumalta Hvarissa. Myöhemmin hän kirjoitti minulle sähköpostia ja kertoi tavanneensa sattumalta tuntemani miehen, Lee Min Hongin, kahteen kertaan kahdessa eri eurooppalaisessa kaupungissa.

400.jpg
Lee Min Ho

Mielestäni kyseessä oli kertomisen arvoinen sattuma: olin tavannut sattumalta miehen kahteen kertaan kahdessa eri kaupungissa, jonka jälkeen naisen sattumalta kahteen kertaan kahdessa eri kaupungissa, jonka jälkeen he olivat tavanneet toisensa sattumalta kahteen kertaan kahdessa eri kaupungissa.

Kertoessani tapauksesta Albaaniassa tapaamalleni Jimille, tunnisti hän heti Leen ja kertoi tavanneensa hänet sattumalta kolmeen kertaan kolmessa eri kaupungissa.

Kokonaisuudessaan tapaus on niin häkellyttävä, että minua aina hiukan hävettää sitä kertoessani, koska minusta tuntuu, ettei minua kuitenkaan kukaan usko.1 thought on “Sattuma”

  • Kysymyksessä ovat ihmisten risteävät kohtalon polut, eikä pelkkä sattuma. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.