Oliver Isaac

1_137.JPG

Perjantaina 15.2.2008 klo 03.23 meille syntyi poika, Oliver Isaac. Painoa hänellä oli syntyessään 2962 grammaa ja pituutta 51 senttiä. Sekä äiti että lapsi voivat erinomaisesti. Lisää kuvia hänestä löytyy klikkaamalla “Valokuvia” tämän sivun oikeasta yläkulmasta.

Samasta paikasta löytyvät vihdoin myös yhdeksää kuukautta aiemmin (1.9.07) otetetut hääkuvat. Kuvaajina toimivat Francesco Pontalti, Heather Graham, Indrek Toom, Jouni Viitala ja Marita Männikkö, suurkiitokset heille. Alla olevan kuvan otti Indrek.

Indreks_019.jpg

On Friday the 15th of February 2008 at 3.23 am we had a baby boy, Oliver Isaac. He weighed 6,5 pounds at birth and is 20,1 inches. Sally and our baby are doing wonderfully. You can find more pictures of the baby by clicking “Photos” from the right top corner of this page.

From the same place, behind the sunflower, you can finally view our wedding pictures. Photographers where Francesco Pontalti, Heather Graham, Indrek Toom, Jouni Viitala and Marita Männikkö. Great thanks to them. The above picture was taken by Indrek.4 thoughts on “Oliver Isaac”

  • En ole aikoihin ehtinyt surffailla blogeissa. Nyt poikkesin tänne: onnea ja siunausta teille pojan syntymän johdosta! Ja hyvää pääsiäistä!

  • Onnea ja runsasta siunausta koko perheelle.Poikasi on vietävän sulonen .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.