Lovari ilmoitus 14.4

Vaalikampanjan viimeinen viikko on vauhdissa. Omalta osaltani se tarkoittaa kampanjointia keskiuusimaan ja Vantaan rautatieasemoilla jokaisena arkiaamuna, keskiviikkona kahvittelua Lapinjärvellä Monica’s Monica’s Café klo 10-11 ja torstaina Kertomuksia rohkeudesta -radio-ohjelmaa klo 9-10 ja sen jälkeen Vihreiden kampanjabussikiertueeseen osallistumista.

Hyppään kampanjabussiin torstaina Porvoossa vähän ennen puoltapäivää. Loviisan torille kampanjabussi pysähtyy samana päivänä klo 16-17. Tarjolla kahvia ja useita eduskuntavaaliehdokkaita, mukaan lukien Johanna Karimäki, Teemu Hokkainen, Aku Kopakkala, Aki Korpela ja mahdollisesti myös Jocke Lybeck ja Marketta Mattila. Lämpimästi tervetuloa, ja tuokaa ystävännekin!

Lauantaina osallistun mm. suomalaisten muslimien keskuudessa syntyneeseen tapahtumaan Yhdessä terrorismia vastaan Senaatintorilla klo 11-16, tervetuloa myös sinne.