Timo Virtalan syntymäpäivät

Timo Virtalan syntymäpäivät

Keskiviikkona 1.4. olen kiertänyt auringon 40 kertaa ja päätynyt Lapinjärvelle Hotelli Hanheen, tervetuloa juhlimaan tapausta!

Esiintymässä muun muassa Suomen kiistatta paras funk-yhtye Eternal Erection (aloittaa aikaisintaan klo 20), Markus Virtala ja taikuri Kauko Tamminen. Vapaa pääsy. Kaikki jotka mahtuvat sisään, ovat tervetulleita! Ohjelmaa myös lapsille, ja pientä purtavaa kaikenikäisille. Baari ja ravintola ovat auki. Päivänsankari saapuu paikalle klo 17. Tapahtuman fb-sivut löytyvät täältä.

Synttärikutsu

Lahjoja en tarvitse, mutta sen sijaan eduskuntavaalikampanjaani jokainen euro on tervetullut. Ovella otetaan vastaan lahjoituksia ja myydään vuonna 2013 ilmestynyttä Sarajevo-kirjaani kampanjahintaan 25 euroa. Netin kautta lahjoittamien käy pankkitunnuksilla tai luottokortilla kätevästi täältä.

PottakuvaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.