Kohti inhimillisenpää Suomea

Kohti inhimillisenpää Suomea

Tänään otettiin askel kohti inhimillisempää, syrjinnästä ja kiusaamisesta vapaampaa Suomea, kun tasavallan presidentti Sauli Niinistö vahvisti avioliittolain muutokset. Lakia muutetaan kansalaisaloitteen pohjalta niin, että jatkossa myös samaa sukupuolta olevilla on oikeus solmia avioliitto. Laki astuu voimaan maaliskuussa 2017. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun kansalaisaloite etenee lakimuutokseksi asti. Onnea aloitteen laatijille, muille asian puolesta ahertaneille ja tietysti kaikille niille, joita laki koskee henkilökohtaisesti!

Tervetuloa keskustelemaan tästä ja muista ajankohtaisista poliittisista teemoista huomenna Tikkurilan Talvimarkkinoille. Olen paikalla klo 11-14 Vantaan Vihreiden teltalla. Markkinapaikkana toimii Tikkurilan vanha tori osoitteessa Peltolantie 4, Vantaa.

Tikkurilan Talvimarkkinoiden mainos

Yläkuva: Benson Kua (Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license).Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.