Kouluilta tiistaina

Kouluilta tiistaina

Tervetuloa keskustelemaan Koskenkylän koulujen tilanteesta, lukiouudistuksesta ja toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta Itä-Uudellamaalla. Muutoksista, uhkista, mahdollisuuksista. Mitä pitäisi tehdä?

Mukana ovat Point Collegen toimitusjohtaja Sari Gustafsson, kansanedustaja Antti Kaikkonen (kesk), kansanedustajaehdokkaat Armi Lindell (vas), Timo Virtala (vihr), Elias Erämaja (kok), Saara Lång (ps) ja Outi Lankia (kesk), kaupunginvaltuutetut Satu Hämäläinen (sdp) ja Otto Andersson (rkp).

Keskustelua johtaa Koskenkylän vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja, lehtori Kirsi Nurkkala. Kahvitarjoilu alkaa klo 18. Toivomme vilkasta keskustelua ja yleisön näkemyksiä.

Koskenkylän koulu, Loviisantien 1328.

Tilaisuuden järjestäjinä toimivat Outi Lankia ja Loviisan Keskusta.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.