P2 världen – maailman musiikkia

P2 världen – maailman musiikkia

Täten minulla on kunnia myöntää – tämän tammikuisen sunnuntain kunniaksi – maailman parhaan radiokanavan titteli, ja tämä kunnianosoitus menee Ruotsin Radion kanavalle P2 världen. Tähän ei kyllästy, täällä soi maailmanmusiikkia ympärivuorokautisesti tauotta ja ilman välispiikkejä. Etnoa, jazzia, folkkia, rootsia – you name it – kaikilla mahdollisilla ja mahdottomilla kielillä.

Kuvakaappaus 2015-01-25 10:14:03

Tämän kanavan kuuntelu saa oivaltamaan, kuinka suppea musiikkivalikoimamme yleensä on: tietyt instumentit, kokoonpanot, äänialat ja tyylilajit toistuvat. Mutta tämä kanava räjäyttää pään. Tässä on oiva tilaisuus maailmanympärysmatkaan, tältä istumalta, kaikessa rauhassa ja ilmaiseksi. P2 världeniä voi kuunnella esimerkiksi heidän kotisivuillaan tai TuneIn-palvelusta.

Yläkuva (cc): Ministério da Cultura do Brasil.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.