Tärkeimpien asioiden puolesta

Tärkeimpien asioiden puolesta

Tänään järjestettiin eduskuntavaalikampanjani viides vaalityöryhmän tapaaminen. Illan pääteemana oli kampanjalehden suunnittelu. Lisäksi jaoimme uusia tehtäviä, mm. talous-, some-, ja -kampanjalehti saivat ovat vastuuhenkilönsä. Vaalit järjestetään sunnuntaina 19.4. Kampanjani keskeisimpien teemojen – ympäristökysymysten, globaalin oikeudenmukaisuuden ja onnellisuustalouden – nostaminen politiikan keskiöön vaatii hyviä ideoita ja ahkeraa uurastamista. Tekemistä riittää, joten uudet ihmiset kampanjan tueksi ovat aina tervetulleita. Mikäli olet kiinnostunut, täytä alla oleva lomake, niin pääset mukaan sähköpostilistalle.

[contact_form]

Toinen tapa auttaa on lahjoittaa rahaa. Pienetkin lahjoitukset auttavat eteenpäin.

LahjoitaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.