SKR:n vuosikokous huomenna

SKR:n vuosikokous huomenna

Huomenna keskiviikkona 7.1.2015 järjestetään Helsingin Rauhanaseman salissa Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen vuosikokous. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat jäsenet sekä toiminnasta kiinnostuneet! Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Osoite on Veturitori 3, ja kokous alkaa klo 17.00.

Järjestömme itseymmärryksen mukaan rauhantyö on luonteeltaan kansainvälistä ja ekumeenista: se ulottuu kaikkien kansoja, kirkko- ja uskontokuntia erottavien rajojen yli. Se hylkää muukalaisvihan ja kutsuu hyväksymään ihmisten erilaisuuden. Rauhantyössä pyritään kaikilla elämänaloilla siihen, että kovien otteiden yhteiskunta muuttuu tukea ja lämpöä antavaksi ihmisyhteisöksi.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.