Kertomuksia rohkeudesta

Kertomuksia rohkeudesta

Kertomuksia rohkeudesta Radio Ravussa torstaiaamuisin klo 9 – 10.

Keskustelua väkivallattomuudesta, onnellisuudesta, oikeudenmukaisuudesta, ympäristöstä ja taloudesta. Jokaisessa ohjelmassa esitellään esimerkkejä väkivallattomuuden voimasta eli siitä, kuinka viisauden ja rohkeuden avulla on onnistuttu saamaan väkivaltaa käyttänyt tai sillä uhannut taho tulemaan järkiinsä. Isäntänä väkivallattomuusasiantuntija Timo Virtala – sosiologi, Loviisan Rauhanfoorumin pääsihteeri ja Vihreiden eduskuntavaaliehdokas Uudeltamaalta.

Radio Rapu kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 89,7MHz sekä osoitteessa radiorapu.com ja suurimmissa radiopalveluissa, kuten TuneIn ja Streema.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.