Timo Virtala Loviisan Seudun Vihreiden puheenjohtajaksi

Timo Virtala Loviisan Seudun Vihreiden puheenjohtajaksi

Eduskuntavaaliehdokas ja Loviisan Rauhanfoorumin pääsihteeri Timo Virtala on valittu Loviisan Seudun Vihreät ry:n uudeksi puheenjohtajaksi. Valinnasta päätti sunnuntaina 16.11. ravintola Bellassa kokoontunut yhdistyksen syyskokous. Virtalan lisäksi hallitustyöskentelyä valittiin jatkamaan Minerva Martinoff, Timo Noroviita ja Reeta Rossi, ja uutena jäsenenä mukaan nimettiin Sally Armbrecht. Hallituksen varajäseniksi valittiin Anssi Kuisma ja Anna-Kaarina Kippola.

Kokouksessa hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaan vuoden 2015 tärkein tapahtuma on kevään eduskuntavaalit. Yhdistys tulee tukemaan aktiivisesti Virtalan eduskuntavaalikampanjaa. Virtala on nostanut kampanjansa tärkeimmiksi teemoiksi globaalin oikeudenmukaisuuden, ympäristönsuojelun ja onnellisuustalouden.

Tamperelaissyntyinen Virtala on opiskellut filosofian maisteriksi Keski-Ruotsin yliopistossa sosiologia pääaineenaan. Hän muutti Lapinjärvelle vuonna 1999 ja toimi Lapinjärven Koulutuskeskuksen koulutusvastaavana vuoteen 2009, jonka jälkeen perusti vaimonsa kansa koulutus-, kirjoitus- ja käännöspalveluita tuottavan firman. Loviisan Rauhanfoorumin pääsihteerinä hän on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Vuonna 2013 häneltä ilmestyi Sarajevoa ja matkustelua käsittelevä kirja. Loviisan Seudun Vihreiden lisäksi hän on aktiivinen mm. Suomen Rauhanliitossa ja Suomen Kristillisessä Rauhanliikkeessä. Lapinjärvellä hän toimii mm. sivistyslautakunnan jäsenenä ja kunnanvaltuuston tulkkina.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.