Kristityt rauhan rakentajina

Kristityt rauhan rakentajina

Sunnuntaina 26.10.2014 Itä-Pasilan seurakuntakodissa osoitteessa Opastinsilta 6, Helsinki. Tilaisuus alkaa klo 13.00.

Ekumeenisen vastuuviikon tapahtumassa puhujina ovat Paavalin seurakuntaneuvoston jäsen Tarja Kantola, Loviisan Rauhanfoorumin pääsihteeri Timo Virtala Suomen Kristillisestä Rauhanliikkeestä, rauhantyön freelancer Laura Huovinen sekä Heidi Rautionma Helsingin seruakuntayhtymän oppilaitostyöstä.

Kaikilla puhujilla on vahva kokemus rauhantyöstä. Tule kuulemaan Kirkkojen maailmanneuvoston Eappi-ohjelmasta, Saint’Egidio yhteisön rauhantyöstä, ”Kertomuksia rohkeudesta”-kirjasta ja kuinka toimia ammatissaan rauhan puolesta. Rauhantyössä tavallinenkin ihminen voi vaikuttaa!

Tilaisuuden järjestää Suomen Kristillinen Rauhanliike, Helsingin seurakuntayhtymän oppilaitostyö ja Paavalin seurakunta.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.