Kuvia ja tekstejä kesän foorumista

Kuvakaappaus 2014-08-12 14:53:43

Loviisan Rauhanfoorumin tavoite iloisesta ja idearikkaasta festivaalista, jossa erilaiset ihmiset ja kulttuurit kohtaavat, toteutui tänäkin vuonna erinomaisesti. Lämmin kiitos kaikille tavalla tai toisella mukana olleille! Kuvia tapahtumista on nyt nähtävillä Flickr-kuvapalvelussa. Kuvia saa vapaasti käyttää, kunhan mainitsee kuvaajan (Jouni Viitala). Alustuksia ja lyhennelmiä alustuksista voi käydä lukemassa rauhanfoorumin sivuilla www.rauhanfoorumi.fi.

Ensi vuoden foorumi päätettiin järjestää to-su 6.-9.8.2014. Mikäli haluat tästä muistutuksen sähköpostiisi (ja satunnaisia muita postauksia väkivallattomuudesta/ubuntusta), lähetä pyyntö asiasta osoitteeseen info @rauhanfoorumi.fi, niin liitän sinut listalle.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.