Kaikki valmista huomista varten!

torikamera

Torikamerakin todistaa, että Loviisan torilla paistaa tällä hetkellä aurinko, ja samaa lupaa sääennuste huomisaamuksi. Lauantaiaamuna klo 8-12 torilla esittäytyy kokonaiset yksitoista kansalaisjärjestöä: Suomen Rauhanliitto, Suomen Rauhanpuolustajat, PAND eli Taiteilijat Rauhan Puolesta, Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry ei PSY, Rauhankasvatusinstituutti (ja sen Maailmankoulu -hanke), Ystävien Uskonnollinen Seura Kveekarit ry, Gambian Loviisa-koulun kannatusyhdistys, Kirkon Ulkomaanapu, Amnesty International, Rauha on mahdollinen ry sekä tapahtuman pääjärjestäjä, Suomen Kristillinen Rauhanliike. Musiikista vastaa Lauri Kojo, Mirella Pendolin-Katzin ja Kalle Katzin kokoama lauluyhtye Sonate sekä Porlammin leipomoyhteisö. Tarjolla myös rauhanlettuja ja juotavaa, lämpimästi tervetuloa!

Kokonaisuudessaan Loviisan Rauhanfoorumin ohjelma löytyy osoitteesta www.rauhanfoorumi.fi/ohjelma.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.