Loviisan Rauhanfoorumin ohjelma täydentyi

Tänään varmistui vielä viimeiset ohjelmanumerot tämän vuoden Loviisan Rauhanfoorumiin, joka järjestetään elokuun ensimmäisenä viikonloppuna (la-su 2.-3.8.) ja sitä seuraavana keskiviikkona (6.8.2014). Erityisen iloinen olen, että Rauhanfoorumin avaavaan toritapahtumaan on tulossa niin runsas joukko järjestöjä esittelemään toimintaansa. Järjestöinfoa on tarjoamassa peräti yhdeksän järjestöä: Suomen Rauhanliitto, Suomen Sadankomitea, Suomen Rauhanpuolustajat, Suomen Kristillinen Rauhanliike, Ystävien Uskonnollinen Seura Kveekarit ry, Gambian Loviisa-koulun kannatusyhdistys, Kirkon Ulkomaanapu, Amnesty International ja Rauha on mahdollinen ry. Mainittakoon myös, että musiikkipuolesta kyseisessä tilaisuudessa vastaa helsinkiläinen muusikko Lauri Kojo ja loviisalainen, Mirella Pendolin-Katzin ja Kalle Katzin kokoama lauluyhtye Sonate.

Rauhanfoorumin yhteydessä järjestettävän Loviisan Laulujuhlien (su 3.8. klo 13.30 – 15.30) ohjelmaan tuli vielä pari lisäystä. Esiintyjäkaarti näyttää nyt tältä: lauluryhmä Sonante Loviisasta, Kassandrakuoro Helsingistä, STM:n Karjalan piirin leirikuoro, Blokomblaanda, Lappträsk-kvartetten sekä nuorten tyttöjen lauluryhmä Lapinjärveltä. Paikkana on idyllinen ravintola Loviisan Kappeli.

Rauhanfoorumin viimeisenä ohjelmanumerona ja todennäköisesti viimeisenä lisäyksenä on oheisella videolla soittava Lauri Wuolio. Hänen soittoaan pääsee kuulemaan keskiviikkona 6.8. klo 22.15 alkaen, eli Hiroshima-päivänä kynttilälyhtyjen laskun yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa, kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy! Kokonaisuudessaan ohjelma löytyy osoitteesta www.rauhanfoorumi.fi/ohjelma.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.