Ek-vaalit 2015

Timo4_124

Ilmastonmuutos, nälänhädät ja sodat eivät ole luonnonlakeja, vaan ihmisten tekemien poliittisten päätösten seurauksia. Globaalin epätasa-arvoisuuden lieventäminen ja ilmastonmuutoksen torjuminen tulisivat olla poliittisen toimintamme keskiössä. Vaadin rahoitusmarkkinaveroa, kansainvälisen asekaupan veroa, liberaalimpaa maahanmuuttopolitiikkaa, kehitysyhteistyömäärärahojen nostoa 0,7 prosenttiin ja verotuksen painopisteen muuttamista työn verottamisesta ympäristöä kuormittavankulutuksen verottamiseen.

Nimeni on Timo Virtala, olen 39-vuotias sosiologi ja perheenisä Lapinjärveltä, kouluttaja, kirjoittaja ja Loviisan Rauhanfoorumin pääsihteeri. Olen eduskuntavaaliehdokkaana Uudenmaan vaalipiirissä vihreiden listoilla. Pääteemani näissä vaaleissa ovat ympäristö, globaali oikeudenmukaisuus ja ihmisarvoinen elämä.

Voit liittyä tukiryhmääni täyttämällä oheisen lomakkeen. Nimi ja sähköposti riittää, mutta jos haluat, voit kiroittaa viestikenttään erityisosaamisestasi.

[contact_form]

Yksi keskeisimmistä vaalikampanjan onnistumisen edellytyksistä on riittävät resurssit, joten mikäli haluat tukea kampanjaani taloudellisesti, Vihreiden lahjoitussivulle pääset klikkaamalla alla olevaa taulukkoa.

Lahjoita

PS. Ansioluetteloni löytyy täältä. Katso myös blogikirjoitukseni Miksi kuulua puolueeseen ja Miksi Vihreät?

Virtala Timo_14-10-22_0731 thought on “Ek-vaalit 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.