Tule kuuntelemaan Tuomiojaa ja Pekurista

[09] Perhekuva kesällä 1939 Riennon kesähuvilalla
Arndt Pekurinen vaimonsa Aleksandran, tyttärensä Säteen ja poikansa Juhanin kanssa Raittiusyhdistys Riennon huvilalla kesällä 1939. Kuva on peräisin Erno Paasilinnan Pekuris-elämänkerrasta nimeltä Rohkeus.

Lämpimästi tervetuloa rauhanseminaariin Mikael Agricolan päivä 9.4. klo 17. Aiheena on “Sota vai rauha yhteiskunnassa?” Alustajina ministeri Erkki Tuomioja, Yle 1:n radikaaleista hartauksistaan tuttu pastori Kai Sadinmaa ja kansanedustaja Martti Korhonen. Kommenttipuheenvuoron pitää opiskelija Noora Luukka ja puheenjohtajana toimii Jyväskylän kaupunginhallituksen puheenjohtaja Riitta Mäkinen. Lisäksi esitetään Loviisan Rauhanfoorumin pääsihteeri Timo Virtalan käsikirjoittama ja ohjaama aseistakieltäytyjä Arndt Pekurista käsittelevä draama. Tilaisuus järjestetään Aalto-salissa, osoitteessa Väinönkatu 7, Jyväskylä. Tilaisuus on osa Jyväskylän Talvi -tapahtumaa.

Tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.
Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Lisätietoja: Katriina Kajannes, dosentti, kajannes.katriina@gmail.com, katriina.a.kajannes@jyu.fi, 050 430 3451.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.