Loviisan Rauhanfoorumi alkaa tänään

Tänään perjantaina luvassa naurujoogaa, Pecha Kuchaa ja runoutta.

Lauantaina torilla tapahtuu:

Klo 8–13 Tarjolla rauhanlettuja, kahvia, rauhanjärjestöjen infoa ja kirjamyyntiä
Klo 9.30 Lauri Kojo, kitara ja Loviisan Rauhanfoorumi toivottavat sinulle hyvää huomenta tunnelmallisin rockin siivin. Tribute to Elvis, Johnny Cash, Buddy Holly, Celine Dion and…?
Klo 10.00 Langinkosken Leidit: Mieleni minun tekevi. Viiden hengen lauluyhtye Kymenlaaksosta laulaa harmonikan säestyksellä Kantelettaren inspiroimia lauluja
Klo 11.30 Zambian Vocal Collection, kahdeksanhenkinen a capella -lauluryhmä Afrikan sydämestä
Klo 12.30 Marja-Leena Airaksinen: Fanni Frederiikka, Nainen vanhois raameis

Tämän jälkeen kaksi seminaaria, joista ensimmäinen käsittelee Arabien vallankumouksia ja toinen rauhantyön tehtäväkentän muutoksia. Iltaohjelmassa on luvassa Näkymätön Elina -elokuvan ilmaisnäytös ja Zambian Vocal Collectionin konsertti, ennen piispa Björn Vikströmin puhetta ja kynttiläkulkuetta, joka omistetaan tänä vuonna Norjan tragedian uhrien muistolle, vihanvastaisuudelle ja suvaitsevaisuudelle.

Sunnuntaina on vuorossa ekumeeninen Matti Turusen säveltämä Rauhanmessu, jossa esiintyy neljä kuoroa. Messun jälkeen klo 15 Loviisan Laulujuhlat, jossa luvassa musiikkia Loviisasta, Ruotsinpyhtäältä, Haapsalusta, Pernajan saaristosta ja Sambian Lusakasta.

Tarkka ohjelma löytyy osoitteesta www.rauhanfoorumi.fi/ohjelma-2011.

Lauantain ja sunnuntain tapahtumiin on järjestetty bussikuljetus, joka lähtee Kiasman edestä la klo 9.00 ja su klo 10.30. Etukäteisilmoittautuminen osoitteeseen teemu@kaapeli.fi.

Tervetuloa!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.