Numen: The Nature of Plants

Tässä mainos vaimoni siskonperheen tekemästä dokumentista. Upeita kuvia ja ajattelemisen arvoisia näkökulmia. Oma näkemykseni länsimaisen lääketieteen ja vaihtoehtolääketieteiden kädenväännöstä on, että ne eivät ole toisiaan poissulkevia. Toinen ei ole oikeassa ja toinen väärässä. Niitä tarvitaan erilaisissa tilanteissa, niillä on opittavaa toisiltaan ja niitä on mahdollista käyttää toisiaan täydentävästi.2 thoughts on “Numen: The Nature of Plants”

  • Hei!
    Nimeni on Maija ja työskentelen laitoshuollon palveluksessa Helsinkiläisessä sairaalassa. Teen omalla ajallani shiatsuhoitoja. Olen nähnyt ihmisiä, jotka tulevat sairaalaan kuoleman kielissä ja lähtevät muutamien päivien lääkehoidon ( usein antibiootteja ) jälkeen terveinä ja hyvin voivina kotiin. Infektiot luussa ja syväkudoksissa vaativat pitempää hoitoa, mutta yhtäkaikki, tulokset ovat hyviä. Eivät aukottomasti ja aina 100 % paranemisia, mutta valtavan hyviä kuitenkin. Hoitovirheitä tulee, ja niiden jälkihoitoja olen myös seurannut. Joskus tilanne saadaan hallintaan pian ja potilas paranee nopeasti, joskus mennään huonompaan suuntaa, joissain tapauksissa kuolemaan saakka.
    Shiatsussa olen nähnyt ihmisten virkistyvän ja pääsevän kivuistaan ja voivan vähentää kipulääkkeitä, jopa luopua niistä. Krampit hellittävät, unettomuus häviää ilman lääkeitä. Itsensä hyväksymistä, masennuksen helpottumista, sellaisia asioita.
    Lääkkeet, silloin kun niitä tarvitaan, pelastavat henkiä. Vaihtoehtoiset hoidot, silloin kun niitä tarvitaan, parantavat elämänlaatua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.