Menkää siis ja tehkää…

Menkää siis ja tehkää…

“Teot ovat todistusta. On helpompi puhua Jumalan rakkaudesta ja anteeksiantamisesta kuin yrittää elää sitä arjessa. Ja vastata, kun kysytään. Maailma kaipaa rakkauden tekoja. Jos rakastat buddhalaista, hindua ja muslimia kuin itseäsi – miten valtava vaikutus. Mikä ettei jokainen haluaisi seurata sitä. Rakkauden kokemus haastaa vastarakkauteen ja luo kiitosmieltä. Se on ihan eri asia kuin se, minkä uskonnollisen puljun löytää.”

Kolme vuosikymmentä lähetystyötä Nepalissa tehneen Kirsti Kirjavaisen vastaus, kun kysymys koski hänen suhdettaan julistamiseen ja käännyttämiseen. Kumppani -lehdessä 12/2006.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.