5_015.JPG
Serkukset Bryce ja Oliver.

Suomessa päivä on jo kääntynyt torstain puolelle, joten tämä Valokuvatorstain viime viikon teema “Sunday Smile” tulee auttamattoman myöhässä, mutta liitän sen tänne siitä huolimatta.

Lisäksi jatkan jo aloittamallani kuvateemalla, Yhdysvaltain luonto.

Vuonna 1872 Yhdysvaltoihin perustettiin maailman ensimmäinen luonnonpuisto Yellowstoneen. Se sijaitsee suurimmaksi osaksi Wyomingissa, mutta myös Idahossa ja Montanassa, ja kattaa lähes 9 000 neliökilometrin alueen. Tänä päivänä luonnonpuiostoja on eri puolilla maata 58, ja luonnontilassa olevia tai osavaltioiden hoitamia metsiä on satoja. Yhteensä osavaltiot omistavat 29% maan pinta-alasta. Kaliforniassa sijaitsee maailman korkeimmat, massiivisimmat ja vanhimmat metsät.

Alla olevat kuvat ovat Hot Springsin alueelta, joka ei kuulu mihinkään kaupunkiin eika kuntaan (tällaisia alueita ei Suomessa taida olla), Bath Countyn piirikunnasta, Virginian osavaltiosta. Vietimme alueella neljä päivää Sallyn vanhempien kesäasunnolla. Kyseessä on Virginian ainoa liikennevaloton piirikunta.

5_166.JPG

5_173.JPG

5_158b.JPG

5_165.JPG