Huomenna tostaina 19.2. Kertomuksia rohkeudesta -ohjelmassa haastateltavana toimistoupseeri Arto Kujala. Mitä mieltä ammattisotilas on väkivallattomista vallankumouksista, itsenäistymiskamppailuista, siviilivastarinnasta tai kansalaisaktivismista? Entä Lari Malmbergin kirjoituksesta sunnuntain Helsingin Sanomissa, jossa pohdittiin aseettoman vastarinnan realistisuutta, tai Erica Chenowethin tutkimuksesta, jonka mukaan väkivallattoman kampanjat ovat lähes kaksi kertaa tehokkaampia kuin väkivaltaiset?

Keskustellaan myös reservin koosta, puolustusvoimien määrärahoista, pohjoismaisesta sotilasyhteistyöstä, Nastosta ja yleisestä asevelvollisuudesta. Lähestys on kuultavissa suorana lähetyksenä torstaina klo 9-10 pääkaupunkiseudulla taajuudella 89,7 MHz, tai jälkikäteen täältä.

Yläkuva (some right reserved): Martin Luther King Jr:n patsas Atlantassa, Georgiassa. Photo credits to T.