Väkivallattomuuden muodot

Väkivallattomuuden muodot

Huomenna torstaina 5.2. klo 9-10 palataan Radio Ravun Kertomuksia rohkeudesta -ohjelmasarjassa väkivallattomuuden pariin. Kolmannessa ohjelmassa (22.1) käsiteltiin väkivallattomia vallankumouksia, nyt käydään läpi loput oheisessa kuviossa näkyvät väkivallattomuuden muodot.

Väkivallattomuuden muodot

Tulemme pysähtymään mm. Intian itsenäistymisliikkeen, Rosenstrassen mielenosoituksen ja Tsekkoslovakian vuoden 1968 siviilivastarinnan äärelle, ja läpi käydään myös ainakin yksi kotimainen kertomus rohkeudesta, nimittäin jatkosodassa teloitetun Arndt Pekurisen tapaus.

Ohjelma on kuunneltavissa pääkaupunkiseudulla suorana lähetyksenä Radio Ravun taajuudella 89,7 MHz ja myöhemmin samana päivänä tämän linkin takaa.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.