Puhetta metsistä

Puhetta metsistä

Miksi Lapinjärven Latokartanon palstan geenireservimetsän hakkuihin otettiin aikalisä? Millainen metsä on kyseessä? Tulisiko hakkuusuunnitelma-aluuen välittömässä läheisyydessä olevaa Ilveskallion suojelualuetta laajentaa? Miten kirjanpainajatoukka vaikuttaa metsäntutkimukseen? Miten tulisi reagoida kirjanpainajatoukan levitessä?

Muun muassa näistä kysymyksistä keskustellaan huomenna to 29.1. klo 9-10 Radio Ravun Kertomuksia rohkeudesta -ohjelmasarjassa. Vieraana Luonto-Liiton metsävastaava Lauri Kajander, isäntänä eduskuntavaaliehdokas Timo Virtala. Lähetystä voi kuunnella suorana lähetyksenä Radio Ravun kotisivuilta ja pääkaupunkiseudulla taajuudelle 89,7 MHz, sekä pian lähetyksen jälkeen verkosta.

Yläkuvassa Latokartanon palstalla vierailemassa vasemmalla Lauri Kajander ja oikealla Luonnonvarakeskuksen metsätalousinsinööri Markku Rantala.
Kuva: Luonto-Liitto.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.