Onko maailmanrauha mahdollinen?

Oheisella videolla luennoiva Paul Chappell on kirjailija ja entinen Yhdysvaltain armeijan kapteeni.

Hän pohtii, onko maailmanrauha mahdollinen, ja ovatko ihmiset luonnostaan väkivaltaisia vai rauhantahtoisia.

Hän on kirjoittanut neljä kirjaa: Will War Ever End – A Soldier’s Vision of Peace for the 21st Century (2009); The End of War: How Waging Peace Can Save Humanity, Our Planet and Our Future (Yhdessä Gavin de Beckerin kanssa 2012); Peaceful Revolution: How We Can Create the Future Needed for Humanity’s Survival (2012); The Art of Waging Peace: A Strategic Approach to Improving Our Lives and the World (2013).

En ole vielä lukenut niitä, mutta mitä enemmän kuuntelen näitä hänen netissä olevia luentojaan, sitä enemmän minun tekee mieleni tutustua myös hänen kirjalliseen tuotantoonsa. Hänen kotisivunsa löytyvät täältä.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.