Yksi

välimeri_1.jpg

Taivaltaessani Albanian rannikkoa etelään näin miehen kävelevän meressä.

spacer

5 comments on “Yksi

 1. helanes

  Italiaan matkalla?

 2. timo

  En tiennyt minne olin matkalla. Tiranassa kirjoitin matkapäiväkirjaani:

  “Illalla kuulemani minareetin rukouskutsu oli kohdentanut kaipaukseni yhä etelämmäs. Yritin päättää, lähdenkö aamulla rannikolle ja sieltä laivalla Italian kautta Tunisiaan, vai bussilla Skopjen ja Sofian kautta Istanbuliin.”

  Lähdin rannikolle ja tapasin siellä Namikin, vanhan kroatialais-kanadalaisen hipin, joka matkusti kävellen. Hämmästyin, etten ollut tajunnut kokeilla tuota matkustamismuodoista vanhimpaa. Hänen kanssaan matkatessani otin kyseisen kuvan.

  En päätynyt Tunisiaan sen enempää kuin Istanbuliinkaan, vaan matkustin Korfun saaren kautta Ateenaan, josta junalla Thessalonikin kautta Bulgarian Sofiaan, sieltä edelleen Slovenian Ljubljanan kautta takaisin Ateenaan ja yhä etelämmäs Kreetan saarelle. Aika järjetöntä siksakkia näin jälkikäteen kartaa katsoessa. Kaipasin ilmeisesti jotain. Eksotiikkaa, seikkailua, läheisyyttä. En tiedä.

  Kyseinen matkapäiväkirja löytyy osoitteesta
  http://www.timovirtala.net/matkapaivakirjoja/2003-11-serbia-montenegro-albania-kreikka-ja-bulgaria/

 3. Iines J

  Riipaisevaa yksinäisyyttä! Hieno kuva.

 4. Gee

  Ihana kuva.

 5. Juha Kollanus

  On kyllä tyylikäs kuva… voinee olla vielä vakuuttavamman näköinen suurempana versiona, esim: 1028 x 768 px.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.