Lapinjärvi Expo esittelee lapinjärveläistä osaamista

Lapinjärvi - Expo v6_900px

Lämpimästi tervetuloa nostamaan kanssani malja Sarajevo-kirjan julkaisun kunniaksi lauantaina 4.5. klo 18 Hotelli Hanheen. Paljon muutakin tapahtuu tuona päivänä Lapinjärvellä, tässä siitä tiedote:

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Lapinjärvi Expo tuo esille lapinjärveläistä osaamista monesta näkökulmasta. Lauantaina 4.5. vanhalla linja-autoasemalla (Lapinjärventie 1) on klo 10 lähtien näytillä australialaisen keksijä Robert Griffinin pellettipuristin ja muita energian tuottamiseksi ja säästämiseksi tehtyjä keksintöjä ja laitteita. Samaan aikaan kotiseutumuseo Kycklingsin (Lapinjärventie 12) pihalla esiintyy Staffan Malmströmin tahdittama Nothman’s-trio. Tarjolla on paikallisten yritysten ja yhdistysten esittelypöytiä, kahvia ja pientä purtavaa. Päivä huipentuu Hotelli Hanhessa (Kantatie 2) vietettävään, klo 17 alkavaan iltaan, jossa juhlistetaan Timo Virtalan uunituoretta Sarajevo-kirjaa, ihaillaan espanjalaissyntyisen lapinjärveläisen kuvataiteilija Antonio Arosan taidetta sekä Eki Laakkosen ja Timo Virtalan valokuvia. Tarjolla on viiniä, ulkogrillin antimia sekä paikallista leipää ja juustoa. Illan päätteeksi esiintyvät loviisalainen brittipoppia soittava The Spernicon sekä lapinjärveläisen Pekka Hovénin tähdittämä Routakausi.

Päivän tapahtumiin on vapaa pääsy, paitsi klo 21 jälkeen sisäänpääsy Hotelli Hanheen maksaa 8e (sis. narikka). Mikäli lapinjärveläiset yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt haluavat tulla mukaan tapahtumiin esittelemään tai myymään tuotteitaan, he ovat lämpimästi tervetulleita. Tapahtuman järjestäjänä toimii Lapinjärvi Expo -ryhmä. Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Jörgen Illman 040 582 4110, fftales@gmail.com.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.