Gandhi ja yhteiskunta -seminaari Jyväskylässä

Gandhi ja yhteiskunta -seminaari la 17.3 klo 14–16 Jyväskylässä Huhtasuon kirkolla osoitteessa Nevakatu 6. Puheenjohtajana toimii kirjallisuuden opiskelija Jani Tanskanen. Ensimmäisen puheenvuoron pitää Loviisan Rauhanfoorumin pääsihteeri Timo Virtala otsikolla “Gandhi tänään.” Seuraavana puhujana professori Pekka Korhonen, hänen esityksensä aihe on ”Gandhi ja poliittisen toiminnan teoria.” Järjestäjänä toimii Keski-Suomen kulttuuriyhdistys ry ja Keijo Siekkinen –seura ry yhteistyössä Lassi Nummen seura ry:n ja Suomen sana ry:n kanssa. Tilaisuus on osa Jyväskylän Talvi -kulttuuripäiviä, joista löytyy lisätietoja osoitteesta http://jyvaskylantalvi.blogspot.com. Tervetuloa!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.