Tervetuloa kalevalanpäivän konserttiin

file:///home/timo/Desktop/marja8.jpg
Kuva on haettu Marja Mattlarin kotisivulta

Tervetuloa konserttiin ja keskustelutilaisuuteen Lapinjärven Tikankoloon keskiviikkona 28.2. klo 18.00. Tilaisuuden musiikkipuolesta vastaa laulaja-lauluntekijä Marja Mattlar. Keskusteluihin osallistuu luomuviljelijä, Vihreiden varapuheenjohtaja Janne Länsipuro sekä Suomi-Somalia -seuran puheenjohtaja, Vantaan kunnallisvaltuutettu Batulo Essak. Myös sarjakuvapiirtäjä, eduskuntavaaliehdokas Kaisa Leka on kutsuttu paikalle.

Toimin itse tilaisuuden isäntänä ja keskustelutan vieraita muun muassa onnellisuudesta, elämänlaadusta ja elintasosta. Tilaisuuteen on vapaaehtoinen pääsymaksu. Ajo-ohjeet löytyvät osoitteesta www.tikankolo.net.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.